Wie zijn wij?

AIM Direct bestaat uit 4 jonge enthousiaste ondernemers die hun krachten hebben gebundeld met eenzelfde doel; de startende ondernemer/ zzp’er te helpen in haar digitalisering. Alwin “Met deze digitalisering wil AIM Direct zorgen dat de ondernemer meer tijd overhoudt om bezig te zijn met zijn of  haar core-business”.  Martin “Niet meer in de late uurtjes bezig zijn met ‘bij zaken’ die onnodig veel stress veroorzaken”. Denk aan handmatig je facturen maken, al je relatie gegevens in een notitieboekje opschrijven, of je aangifte moeten doen door cijfers uit een excel bestand te kopiëren. Vaak tijdrovende bezigheden waarvoor je niet hebt gekozen om te gaan ondernemen.   Austin “Immers schrijf je je in bij de KVK met een bepaald gevoel, idee of  passie. Die reden van inschrijving willen we jou weer terug geven. Aandacht op jouw business.”

Waarom zijn wij AIM Direct gestart?

Problemen van het vergeten van je belastingaangifte, geen keuze kunnen maken uit de duizenden online tools, niet kunnen zien of mails met facturen zijn geleverd,  verliezen van belangrijke informatie over klanten, missen van een professionele uitstraling in je offertes & facturen zijn zo een greep uit de problemen welke we voorbij hebben zien komen.  De afgelopen 2 jaar zijn wij dag in dag uit bezig geweest om samen met een groep ondernemers uit brabant en omstreken deze problemen  te vertalen naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke Applicatie.

Microlab geeft ons een thuisgevoel, een plek waar ondernemers zichzelf kunnen zijn. Waar kennis, passie en werk gedeeld kan worden. Een omgeving die inspireert om samen te werken en je mede ondernemer uit te nodigen. Omdat we zelf ervaren dat de kleinste problemen enorm veel focus en tijd in beslag kunnen nemen, willen we elke ondernemer de aandacht en digitale tool bieden die hij of zij verdient. Lets accelerate your business together.

“Vandaag de dag wordt ondernemen een stuk makkelijker gemaakt. Digitaal ondernemen zo vanuit je broekzak. Hoe? We nemen je graag mee in ons verhaal. 

Alwin Rongen

Hoe gaan wij te werk?

AIM Direct heeft doel om tezamen met startende ondernemers en zzp’ers in een co-creation hun problemen op te lossen via een digitaal platform. Een app, één centrale plek om je gehele business uit te runnen. Geen ingewikkelde klappers, losse blaadjes of 100 verschillende programma’s .  We willen samen met het kantoor ontwikkelen voor in je broekzak. Hierin maak je een selectie welke functies relevant zijn voor jouw business en kan je gemakkelijk functies toevoegen wanneer jouw business daar klaar voor is. Wij zorgen voor een 24/7 ondersteuning, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.

Loop jij tegen een probleem aan waarvan je denkt; ‘hier moet een digitale oplossing voor zijn’ ‘of was hier maar een digitale oplossing voor’
Loop dan gerust even langs op de 4de verdieping (direct links vanuit de lift) van het creatieve Microlab (Kastanjelaan 400 in Eindhoven). We nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw probleem. Geef je de voorkeur aan de digitale weg? Geen probleem, ook jij kan gemakkelijk en Gratis de AIM App downloaden op je smartphone of tablet, hierin staat een formulier om jouw probleem te beschrijven en waarom je het graag opgelost ziet worden.  Jij zet het doel; You AIM, & We accelerate your business, direct! 

Geef een reactie


Meer werken aan je core-business, meer tijd over, minder stress

Copyright © 2021 AIM Direct
Alle rechten voorbehouden

Oplossingen

Zie meer van ons

%d bloggers liken dit: